Contact

Heb je vragen of een opmerking?

Stuur ons dan gerust een bericht en we zillen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Meest gestelde vragen

Wij krijgen vaak dezelfde vragen binnen. Controleer vooraf of je vraag in onze FAQ staat. Staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ja, er worden geen kosten voor jou als opdrachtgever in rekening gebracht.

Hobby Genie brengt alleen vraag en aanbod bij elkaar en zit niet tussen betaling van de geleverde dienst en is daar ook niet verantwoordelijk voor. Van freelancers ontvang je rechtstreek een nota met btw. Heeft je Hobby-Genie die de dienst heeft geleverd geen kvk nummer, dan ontvang je eventueel een kwitantie, geschikt voor je eigen boekhouding.

Het idee van Hobby Genie is dat jijzelf als opdrachtgever aangeeft welk bedrag je voor je opdracht over hebt. Daarom is het ook erg belangrijk dat je goed aangeeft wat je wensen zijn en hoe je opdracht er exact uitziet. Hiervoor gebruik je de ‘plaats opdracht’ vragenlijst. Onze Hobby-Genieën zijn vrij om zich aan te melden voor de opdracht die jij hebt geplaatst. Melden ze zich wel aan, dan weet je dat ze akkoord gaan met je opdracht en jij selecteert zelf aan wie je de opdracht vergeeft.

Het kan zijn dat je een leuke opdracht hebt voor bijvoorbeeld een fotoshoot, bruidsreportage, bedrijfsfotografie of new born fotografie. Het kan van alles zijn. Of je hebt een opdracht voor een tekstschrijver, bijvoorbeeld voor het schrijven van een blog of website teksten. Ook dit kan van alles zijn. Vul je invulformulier ‘plaats opdracht’ in en probeer zo duidelijk mogelijk te zijn. Hierna kun je je opdracht kosteloos plaatsen op Hobby Genie.

0