Meest gestelde vragen

Opdrachtgever

Het kan zijn dat je een leuke opdracht hebt voor bijvoorbeeld een fotoshoot, bruidsreportage, bedrijfsfotografie of new born fotografie. Het kan van alles zijn. Of je hebt een opdracht voor een tekstschrijver, bijvoorbeeld voor het schrijven van een blog of website teksten. Ook dit kan van alles zijn. Vul je invulformulier ‘plaats opdracht’ in en probeer zo duidelijk mogelijk te zijn. Hierna kun je je opdracht kosteloos plaatsen op Hobby Genie.

Het idee van Hobby Genie is dat jijzelf als opdrachtgever aangeeft welk bedrag je voor je opdracht over hebt. Daarom is het ook erg belangrijk dat je goed aangeeft wat je wensen zijn en hoe je opdracht er exact uitziet. Hiervoor gebruik je de ‘plaats opdracht’ vragenlijst. Onze Hobby-Genieën zijn vrij om zich aan te melden voor de opdracht die jij hebt geplaatst. Melden ze zich wel aan, dan weet je dat ze akkoord gaan met je opdracht en jij selecteert zelf aan wie je de opdracht vergeeft.

Ja, er worden geen kosten voor jou als opdrachtgever in rekening gebracht.

Je kunt als opdrachtgever scrollen door de portfolio’s van de Hobby-Genieën die zich aangemeld hebben voor je opdracht. Zij gaan akkoord met je opdracht, datum, locatie en er is overeenstemming over de aanneemsom. Beoordeel zelf alle profielen en laat weten met wie je graag verder wilt.

Ja. Let wel dat je profiel als n.a.w. gegevens niet openbaar getoond worden. Je privacy wordt dus afgeschermd en alleen je opdracht is zichtbaar.

Hobby Genie brengt alleen vraag en aanbod bij elkaar en zit niet tussen betaling van de geleverde dienst en is daar ook niet verantwoordelijk voor. Van freelancers ontvang je rechtstreek een nota met btw. Heeft je Hobby-Genie die de dienst heeft geleverd geen kvk nummer, dan ontvang je eventueel een kwitantie, geschikt voor je eigen boekhouding.

 

Stuur een mail naar info@hobbygenie.nl en je ontvangt z.s.m. een reactie.

Hobby genieër

Maak een zo goed en overzichtelijk mogelijk gratis profiel van jezelf aan. Toon een overzicht van je recent geleverde werk. Hoe beter je profiel, des te meer opdrachten je via Hobby Genie zult ontvangen.

Voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers is het deelnemen aan Hobby Genie 100% gratis.

Je kunt je aanmelden voor een opdracht die jij zou willen uitvoeren. De opdrachtgever bekijkt de profielen van aangemelde Hobby Genieën en maakt een keuze.

Als een opdrachtgever jou selecteert en je aanvaardt de opdracht, dan betaal je 10% van de aanneemsom aan Hobby Genie. Na betaling van deze fee kunnen de opdrachtgever en jij contact met elkaar opnemen om de afspraak te bevestigen.

Het aangenomen bedrag is inclusief btw. Bezit je een kvk nummer, dan maak je voor je opdrachtgever een factuur incl. btw. Heb je geen kvk nummer en je opdrachtgever wenst een kwitantie, schrijf deze dan uit. Hobby Genie brengt alleen vraag en aanbod bij elkaar en is niet verantwoordelijk voor geldverkeer. Dit dien je zelf met je opdrachtgever te regelen.

Als je een opdracht niet gekregen hebt ontvang je per mail hiervan automatisch een melding. Op naar de volgende die je misschien wel wordt gegund.

In de omgeving zit een annuleringsbutton, gebruik deze zodat de opdrachtgever weet dat jij je niet meer beschikbaar stelt voor de opdracht.

Zorg dat je profiel er perfect uitziet. Zo vergroot je zelf de kans van slagen.

Stuur een mail naar info@hobbygenie.nl en je ontvangt z.s.m. een reactie.

0