Hoe werkt Hobby Genie?

Meld je gratis aan

1: Voordat je aan de slag kunt moet je eerst geregistreerd zijn. Dit is gratis.

2: Na registratie ontvang je een bevestiging mail met nog een aantal vragen die ingevuld moeten worden.

3: Maak je profiel zo uitgebreid mogelijk aan. Met een duidelijk profiel krijg je meer opdrachten dan een profiel waar niet zoveel op staat. Stel jezelf voor en laat je mooiste werk zien. Onderhoud dit profiel regelmatig.

Let op: Je profiel wordt afgeschermd getoond. De opdrachtgever kan wel jouw profiel zien maar ziet verder geen persoonlijke gegevens.

Je kunt nu aan de slag! Welkom bij Hobby Genie

Aanmelden voor een opdracht

1: Let goed op de gevraagde datum, locatie, inhoud van de opdracht en let op het budget. (Dit is inclusief b.t.w.) Vind je het budget voor een opdracht te laag dan is het aan jou om een tegenbod te doen. Uiteindelijk dient er voor kwaliteit betaald te worden. Een opdrachtgever zal je profiel niet alleen beoordelen op budget maar ook zal de kwaliteit van je werk bepalend zijn.

2: We vragen de opdrachtgever om een zo duidelijk mogelijke omschrijving te maken van de opdracht. Hieraan koppelt de opdrachtgever ook het gewenste. Welk bedrag willen ze ervoor kwijt. Je kunt hiermee akkoord gaan of een tegenbod doen.

Wanneer krijg ik de opdracht?

1: Op een bepaald moment kiest de opdrachtgever uit wie voor hem/haar de opdracht mag uitvoeren.

2: Wanneer jij dit bent, ontvang je een digitale uitnodiging van de opdrachtgever.

3: Wanneer je samen akkoord bent, betaal je eerst de fee aan Hobby Genie. Dit kun je doen in je “Mijn Hobby Genie” omgeving. In deze omgeving kun je ook een factuur downloaden van deze fee voor je eigen administratie.

4: Na ontvangst betaling zullen jij en de opdrachtgever gekoppeld worden. Doormiddel van een chatfunctie kom je in contact met elkaar en kun je concrete afspraken te maken.

Let op: De fee die je aan Hobby Genie betaald is om het platform draaiende te houden. Deze fee staat los van het bedrag welke je ontvangt na het uitvoeren van je opdracht.

Wordt de opdracht je niet gegund dan ontvang je automatisch hiervan een bericht per mail.

Opdracht gekregen?

Het werk van het platform Hobby Genie zit er nu op en het is nu aan jou en je opdrachtgever. Via de chat kun je met je opdrachtgever communiceren over hoe nu verder.

Betaling

Overleg duidelijk hoe er betaald gaat worden. Bevestig dit ook om achteraf discussies te voorkomen. Heb je een KVK-nummer? Dan kun je een factuur sturen inclusief b.t.w. Ben je niet in het bezit van een KVK-nummer dan is er een mogelijk om een kwitantie te sturen van je werkzaamheden. Hoe dit te doen zie je op (//kwitantiemaken.nl)

We hopen voor beide partijen dat de opdracht naar wens wordt uitgevoerd. Tevreden klanten genereren veel opdrachten. We wensen je succes en hopen dat je blij bent met het aannemen van vele leuke opdrachten via www.hobbygenie.nl.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

0