Hoe werkt het voor de opdrachtgever?

Plaats eenvoudig en gratis een opdracht

1: Doorloop eenvoudig de stappen van de pagina: ‘plaats een opdracht’. Het is belangrijk dat je goed omschrijft wat de opdracht inhoudt. Daar hang jij als opdrachtgever dan ook een prijs aan die jij ervoor kwijt wilt.

2: Wegens privacy redenen wordt je profiel afgeschermd. Niemand ziet wie je bent of voor welk bedrijf je de opdracht plaatst. Informatie als budget, locatie, datum en uitleg van de opdracht worden wel getoond.

3: Enthousiaste Hobby-Genie-ers die geschikt zijn voor je opdracht zullen zich aanmelden.

4: Deze personen gaan akkoord met de opdracht, datum en locatie. 

Aangemelde profielen voor je opdracht?

1: Als de door jou geplaatste opdracht past bij het gewenste budget, dan zul je ook kwalitatieve aanmeldingen ontvangen. De ervaring leert dat een laag budget minder professionals trekt. Deze keuze maak je zelf.

2: Bekijk zorgvuldig alle profielen en beoordeel zelf door wie jouw opdracht mag uitvoeren. Wie vind jij de beste en bij wie heb jij als opdrachtgever een goed gevoel? 

3: Maak vervolgens je keuze door een geselecteerde Hobby Genie-er de opdracht te gunnen.

4: De andere kandidaten ontvangen automatisch een melding dat de opdracht vergeven is. Jij hoeft hier verder niks aan te doen.

Aan de slag!

De kandidaat die door jou geselecteerd is ontvangt een email bevestiging. Hobby Genie vraagt een kleine fee voor het ontvangen van deze opdracht aan de opdrachtnemer dus niet aan jou. Na het overmaken van deze fee aan Hobby Genie word je via chat met elkaar in contact gebracht om concreet afspraken te maken.

Neem contact op met je Hobby Genie, deel eventueel contactgegevens om met elkaar in contact te komen. Maak afspraken over betaling, locatie etc.

Als je Hobby Genie een KVK Nummer heeft kun je een b.t.w. factuur krijgen na de opdracht. Heeft je Hobby Genie dit niet dan kan er een kwitantie geleverd worden.

Plaats nu gratis een opdracht!

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Is er toch iets nog niet helemaal duidelijk, of ben je benieuwd naar iets anders? Bekijk onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

0